EventFarmen.

EventFarmen er en enmandsvirksomhed hvor jeg tilbyder rådgivning og assistance til organisationer, foreninger, firmaer og andre, der har brug for hjælp til at planlægge, koordinere, organisere og afvikle events. Virksomheden har base på Bornholm, men hvis tiden, logistikken og økonomien er i orden tager jeg også gerne opgaver udenfor Bornholm.

Hvilke opgaver løser EventFarmen?

Booking af medvirkende!
Via mit store netværk og kontaktflade, kan jeg hjælpe med at finde og kontakte lige netop den foredragsholder eller kunstner som passer til eventen. I hjælpen indgår også at finde den rette location til eventen.

Fundraising!
Når det gælder økonomien, kan jeg med EventFarmen også hjælpe med at finde fonde og sponsorer og i det hele taget komme med gode råd omkring Fundraising til projektet.

PR/Markedsføring!
PR og markedsføring er en væsentlig del af det at lave en event. Jeg kan bistå med at oprette annoncer og pressemeddelelser til medierne.
Med mit professionele videoudstyr kan jeg også hjælpe med produktion af reklamefilm til brug på de elektroniske og sociale medier. Læs mere om videotilbudet Her.

Foldere & Flyers!
Flyers, posters, Go Cards og eventprogrammer kan også være nyttige redskaber når man skal arrangere en event. Der har jeg også en mulighed for at hjælpe. Læs mere Her.

Hvad koster det?
Alle priser aftales individuelt, fra event til event. Det vil helt afhænge af eventens størrelse og det arbejde + antal timer der skal bruges på opgaven. Kontakt EventFarmen og få et tilbud på lige netop din event. Vær opmærksom på at alle priser er momsfri!